Contact
[Start] [eigenwerk] [Kunstuitleen] [Therapie] [onderzoek] [links] [Contact]

 

Start

Van Zuylenhof 23

4871 HL Etten Leur

telefoon 076 5022603

 

email: info@guichelheil.nl

of Beateharmeling@gmail.com

routebeschrijving 

Van Zuylenhof 23, 4871 HL, Etten-Leur 076 5022603

 

Vanuit Breda of Roosendaal:

neem afslag Etten-Leur (afrit 18). Boven op de afrit rechts, stoplichten links, eerste rotonde rechtsaf, deze weg volgen. Over de spoorbaan, de tweede rotonde links af, dan de tweede straat rechts, (Oldenbarneveld laan) eerste rechts (Klompehof) en weer de eerste rechts.

Dit is  de Van Zuylenhof met aan rechter kant nr. 23.

 

In Etten-Leur:

Vanuit het zuiden steek je het spoor bij de Platijnlaan (kruising Liesbosweg, met stoplichten) over. Let op je snelheid i.v.m flitspalen! Tweede rotonde links, Alette Jacobs laan. Dan de tweede straat rechtsaf (rode palen op de brug, Johan van Oldenbarneveldlaan). Vervolgens is het de eerste straat rechts (Klompehof) en weer de eerste rechts. Dit is  de Van Zuylenhof met aan rechter kant nr. 23.

 

Vanuit Rijsbergen:

Over de snelweg, alsmaar rechtdoor, over het spoor. Zie verder hierboven.

 

Vanaf het station:  

Neem de achteruitgang van het station en volg de weg richting rotonde, neem de weg rechtdoor deze maakt een bocht naar rechts. Dan krijg je aan je linkerhand meerdere bruggen. De derde is de Johan Oldenbarneveldlaan ga die in. Neem het fietspad rechts wat direct langs het water loopt. De eerste straat links het 2e huis links in van zuylenhof 23